Cognac wordt gemaakt door het destilleren van witte wijn uit de Cognac
streek. De Cognac wordt twee keer gedestilleerd en vervolgens
minimaal 2 jaar gerijpt in eikenhouten vaten uit de Limousin streek.
€7750


Marc de Champagne is het verfijnde destillaat van druivenschillen,
zaden en steeltjes die achterblijven bij de productie van Champagne.
€9500


Traditioneel destillaat van druiven uit de Franse Armagnac streek.
Minimaal 2 jaar gerijpt op eikenhouten vaten.
€6350


€4750


Triple Sec is een sterke kleurloze likeur die naar sinaasappels smaakt
en wordt gebruikt in duizenden cocktails als zoet en smaakmaker.
De sinaasappelsmaak komt van gedroogde sinasappelschillen. De schi
...
€5250


Gin wordt gemaakt uit graandestillaat waar jeneverbessen aan worden
toegevoegd. De droge smaakt combineert goed met zoete ingrediënten in
cocktails.
€4925


Poire Wiiliams is een kleurloze perenlikeur van de Williams peer. Het
wordt vaak gekoeld als aperitief gedronken. Kent ook veel toepassingen
in gerechten en cocktails.
€5990


Zwartebessen likeur uit Frankrijk. Vooral bekend van de mix met
Champagne (Kir Royal) en met witte wijn (Kir). Leent zich uitstekend
voor cocktails maar ook voor verschillende gerechten en desserts.
€2490


Prima uit aardappelen gestookte Wodka. Kan puur, met ijs of in een mix
worden gedronken.Wodka kan ook in warme en koude gerechten als
smaakmaker worden verwerkt.
€4800


Anijslikeur bestaat uit alcohol, water en uiteraard anijs.
Anijslikeur kan in kleine borrelglaasjes gedronken worden, puur of met
ijs of water. Anijslikeur kan worden gemengd met cola, appelsap,
tomatens
...
€4500

