Wijn Gedistilleerd Olie Azijn Overige
Zoek een product

Algemene voorwaarden

Aanbiedingen
De aanbiedingen van Food4Food.nl zijn vrijblijvend en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van beschikbaarheid van de producten. Zetfouten blijven te allen tijde voorbehouden.

Facturering
Na verzending van de goederen zal Food4Food.nl een factuur opmaken en als pdf-bestand per e-mail aan de koper zenden. Food4Food.nl zal geen papieren factuur per post zenden.

Prijzen
Food4Food.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen in prijzen, afbeeldingen en teksten van producten zoals vertoond en vermeld op de website. De prijzen van de producten zijn exclusief BTW.

Bezorgkosten
De prijzen van de Producten zoals vermeld op de Website zijn exclusief bezorgkosten. Voor het verzendklaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van een bestelling is de koper een bijdrage in de bezorgkosten verschuldigd. De hoogte van deze bijdrage is afhankelijk van het totale orderhoeveelheid van desbetreffende bestelling: Orderhoeveelheid Bijdrage bezorgkosten < 30 liter € 15,00 < 100 liter € 30,00 < 1000 liter € 40,00 > 1000 liter Geen bijdrage verschuldigd

Levering en levertijd
Nadat een bestelling is geplaatst en betaald wordt de betreffende bestelling binnen 3 werkdagen door Food4Food.nl verzonden. Wanneer er vertraging optreedt wordt hiervan per email op de hoogte gesteld.